Futei. Inghitzat su servìtziu de s’Ufìtziu de Lìngua Sarda.

...

07/05/2024

Su  Comunu de Futei fait sciri a sa populatzioni chi a partiri de su 2 de Maju 2024 est ativu su servìtziu de s’ Ufìtziu de Lìngua Sarda chi fait parti de su Progetu “Terras de Marmilla, Linas e Campidanu”.

Progetu finantziau cun su dinai de sa Regione Autònoma de sa Sardigna cunforma a sa L. 482/99 e a sa L.R. 22/2018 annualidadi 2023.

S’ Ufitziu de Lìngua Sarda tenit sa punna de agiudai totus is tzitadinus e is tzitadinas, is assòtzius, is atividadis cumertzialis e calisisiat persona cun consulèntzias apitzus de sa Lìngua e de sa Cultura Sarda e fintzas labboratòrius.

S’ Ufìtziu de Lìngua Sarda si agatat in sa Bibblioteca Comunali de Futei in bia Madre Teresa de Calcutta n. 1. A s’arriciri e a fai is atividadis nci at a essi sa dotora Giorgia Serpi ònnia Giòbia de is oras 10:00 a is oras 13:00. Su pùbblicu si arricit de is oras 10:00 a is oras 11:00.

Il Comune di Furtei rende noto alla popolazione che dal giorno 2 Maggio 2024 è attivo il Servizio dello Sportello di Lingua Sarda facente parte del Progetto “Terras de Marmilla, Linas e Campidanu”. Progetto finanziato attraverso i fondi della Regione Autonoma della Sardegna conformi alla L. 482/99 e alla L.R 22/2018 annualità 2023.

Lo Sportello offre consulenze inerenti la Lingua e la Cultura Sarda ai singoli cittadini, alle associazioni, alle attività commerciali e a chiunque voglia. Si realizzeranno anche laboratori.

Troverete lo Sportello di Lingua Sarda presso la Biblioteca Comunale di Furtei in Via Madre Teresa di Calcutta n. 1. Ad attendervi ci sarà la dott.ssa Giorgia Serpi ogni Giovedì dalle ore 10:00 alle 13:00. Il pubblico si riceverà dalle ore 10:00 alle ore 11:00.